Om området

Hovedgård er en dejlig velfungerende by for hele familien. Der er ca. 2.200 indbyggere, skole, SFO, dagtilbud med pasningsgaranti, stor idrætsforening, indkøb og alt hvad der skal bruges i hverdagen.

Hovedgård har en ideel placering midt mellem Aarhus, Horsens, Skanderborg og Odder. Der er maks. 20 minutters kørsel til alle 4 byer og under 10 mnutters kørsel til motorvej E45. Der går bus til Horsens og Aarhus og der arbejdes på at toget engang kommer til at stoppe i Hovedgård.

Tornbjergskoven ligger midt i Hovedgård. Skoven byder på løbestier, motionsredkaber og et væld af muligheder for at hygge sig. Det er også skoven, som danner rammerne om de årlige begivenheder som Sankt Hans og byfesten.

Byen byder også på mange muligheder for kultur, shopping eller idrætsaktiviteter. Bl.a. idrætshal, svømmehal, friluftsbad, bibliotek, Fakta, Super Brugsen, Kagehuset, apotek, frisører, pizzaria, tankstation og meget mere.

 

content/image001-2.png

Se byggegrunde

  • Vi bor i Hovedgård fordi

    Her er højt til loftet, fantastisk sammenhold og vi synes det er et dejligt sted for vores børn at vokse op. Naturen er lige rundt om hjørnet, ligesom alle andre fornødenheder i dagligdagen.

    Kasper og Laura

bubble